You are currently viewing Παιδιά και ιώσεις. Καταπολεμάμε τις ιώσεις με τα προϊόντα της BeCalm.

Παιδιά και ιώσεις. Καταπολεμάμε τις ιώσεις με τα προϊόντα της BeCalm.

Ο καλύτερος σύμμαχος των παιδιών στις ιώσεις.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά προιόντα BeCalm και προστατέψτε τα παιδιά σας όλο τον χειμώνα!

Elderflu: για προστασία του οργανισμού στο κρύωμα και τη γρίπη

Pheorhin: για ελεύθερη αναπνοή

Lipbecalm: για τη μύτη και τα χείλη

Θέλετε να ενισχύσετε την άμυνα των παιδιών σας από τις ιώσεις;

Τα εξειδικευμένα προϊόντα της BeCalm μπορούν να δώσουν τη λύση και την ιδανική πρόληψη από τους ιούς της γρίπης και του κρυολογήματος, αλλά και να βοηθήσουν όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Elderflu

To Elderflu είναι συμπλήρωμα διατροφής, με εκχύλισμα Black Elderberry (Σαμπούκος Μελανός), ένα φυτό γνωστό, από την αρχαιότητα και σε όλο τον κόσμο, για την ιδιότητα του να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και να αποτελεί ασπίδα προστασίας από τις ιώσεις. Περιέχει επίσης ψευδάργυρο ο οποίος μπορεί να μειώσει την ένταση των συμπτωμάτων (καταρροή, βήχας και πονόλαιμος) αλλά ακόμη και τη διάρκεια του κρυολογήματος και Βιταμίνη C η οποία βοηθά στην παραγωγή αντισωμάτων στον οργανισμό. Το Elderflu έχει ευχάριστη γεύση κεράσι που αρέσει στα μικρά παιδιά.

Γιατί είναι ένα μοναδικό προϊόν;

Το Elderflu εάν ληφθεί προληπτικά μειώνει δραστικά την πιθανότητα προσβολής από ιούς (γρίπη, κρυολόγημα). Έρευνα έδειξε ότι το Black Elderberry όταν λήφθηκε προληπτικά είχε ως αποτέλεσμα:

    * 50% λιγότερα επεισόδια κρυωμάτων

    * 33% μικρότερη διάρκεια ασθένειας

    * 50% λιγότερα συμπτώματα

    * 33% λιγότερο σοβαρά συμπτώματα

​Επίσης σε περίπτωση που δεν έχει ληφθεί προληπτικά, αλλά ληφθεί μέσα στις πρώτες 48 ώρες της εκδήλωσης της ίωσης, μειώνει το χρόνο διάρκειας της ασθένειας και επιταχύνει την ανάρρωση. Έρευνες έδειξαν ότι η λήψη του Black Elderberry  βελτιώνει σημαντικά τα συμπτώματα της γρίπης όπως πυρετό, πονοκέφαλο, μυϊκό πόνο και συμφόρηση της μύτης μετά από μόλις 24 ώρες.

​Σύμφωνα με κλινικές έρευνες το Elderberry είναι πολύ αποτελεσματικό στον ιό της γρίπης H5N1 και στον ιό Η1Ν1 κατά 68%.

Που απευθύνεται:

​​​​Είναι το ιδανικό για παιδιά από 2 ετών και πάνω, αλλά και για άτομα που είναι ευάλωτα σε ιούς, όπως:

  • Μικρά παιδιά με αδύναμο ανοσοποιητικό ή και μειωμένα αντισώματα
  • Μικρά παιδιά που περνούν αρκετές ώρες σε πολυσύχναστους χώρους όπως σχολικές αίθουσες, παιδικοί σταθμοί κτλ. όπου η μετάδοση των ιώσεων είναι ευκολότερη
  • Παιδιά ή έφηβοι επιρρεπείς στις ιώσεις
  • Παιδιά με μειωμένη ενέργεια και έλλειψη θρεπτικών συστατικών
  • Παιδιά ή έφηβοι που χρειάζονται ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος, μετά από καταπόνηση του οργανισμού ή έντονη άσκηση
  • Έφηβοι που βρίσκονται σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση ατόμων 

Pneorhin 

Το Pneorhin μπορεί να δώσει τη λύση για την απελευθέρωση των αναπνευστικών οδών της μύτης και να ενισχύσει το αναπνευστικό σύστημα.

To Pneorhin είναι αποσυμφορητικό gel με επιλεγμένα δραστικά συστατικά, ειδικά σχεδιασμένο για να σας ανακουφίσει από τη ρινική συμφόρηση που οφείλεται στο συνάχι, την ιγμορίτιδα και την αλλεργική ρινίτιδα. Επιπλέον ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα της ερεθισμένης περιοχής.

Που απευθύνεται:

​Το Pneorhin απευθύνεται σε παιδιά από την ηλικία των 2 ετών, καθώς και σε ενήλικες.

Γιατί είναι μοναδικό προϊόν;

Το Pneorhin είναι ένα μοναδικό αποσυμφορητικό gel το οποίο δρα με φυσικό τρόπο και:

  • Απελευθερώνει άμεσα την αναπνοή
  • Προστατεύει την επιδερμίδα στην οποία εφαρμόζεται (άνω χείλους) από την ξηρότητα και τους ερεθισμούς
  • Ενυδατώνει με σκοπό να επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος, ανακουφίζει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς 
  • Δεν ξηραίνει τον βλεννογόνο της μύτης

Το Pneorhin έχει ενεργά συστατικά όπως:​

Lipbecalm pediatric

Το επανορθωτικό βάλσαμο Lipbecalm pediatric δίνει την πιο ασφαλή και αποτελεσματική λύση, ανακουφίζοντας το βρέφος και το παιδί, όταν υπάρχει παρατεταμένη καταρροή, ερεθισμοί από την συχνή χρήση χαρτομάντιλου, σκασμένα χείλη από το κρύο, τον αέρα ή τον ήλιο, ή απλώς ξηρά και ευαίσθητα χείλη.

Πιτσιρίκια με μυτούλες που «τρέχουν» είναι πολύ συνηθισμένη εικόνα στους παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τα σπίτια όπου μεγαλώνουν παιδιά. Αυτό οφείλεται κυρίως στο συνάχι, σε αλλεργικές ρινίτιδες αλλά και στον παγωμένο και ξηρό χειμωνιάτικο αέρα που κι αυτός με τη σειρά του προκαλεί μυξούλες.

Υπάρχουν παιδιά που έχουν παρατεταμένη καταρροή κατά τη διάρκεια σχεδόν όλου του χειμώνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα στην περιοχή της μύτης και των χειλιών να έχει ερεθιστεί, κοκκινίσει και «σκάσει» από την συχνή χρήση χαρτομάντιλου και το πολύ σκούπισμα. 

H μόνη ασφαλής λύση για παιδιά 

Το Lipbecalm αποτελεί την μόνη και πιο ασφαλή λύση για παιδιά από 0-12ετών. Χωρίς parabens και χρωστικές ουσίες και με σύνθεση βασισμένη σε φυτικές ουσίες όπως Μελισσόχορτο, Αμαμηλίδα, Ηλίανθο, Αλλαντοίνη, Βούτυρο καριτέ  είναι ειδικά μελετημένη για τη βρεφική και παιδική ηλικία. 

Το Lipbecalm pediatric έχει υπέροχη γεύση κεράσι που αρέσει πολύ στα παιδιά.

More info:

H εταιρεία Becalm ΑΕ είναι μια νέα αμιγώς ελληνική εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση καινοτόμων φαρμακευτικών  & παραφαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής.  

Στόχος μας είναι η διασφάλιση της βελτίωσης της καλής υγείας, ευεξίας και ομορφιάς των καταναλωτών για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα από την δημιουργία και παρουσίαση στην αγορά ποιοτικών και πρωτοποριακών προϊόντων υγείας και φροντίδας. Ταυτόχρονα στόχος μας είναι τα προϊόντα μας, να αποτελέσουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη και πρόταση Ιατρών και Φαρμακοποιών.  

Βασική προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, βασισμένα σε φυσικά συστατικά, με συνθέσεις επιστημονικά τεκμηριωμένες, φιλικές στον χρήστη και πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και τους συνεργάτες μας.  

Το όραμα μας είναι τα προϊόντα μας να είναι πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών και να αποτελούν σημείο αναφοράς στις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε.  

Η παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, ενώ εκπροσωπούμε καινοτόμα προϊόντα ξένων οίκων που ακολουθούν τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρείας μας. Η παρουσίασή όλων των προϊόντων γίνεται, μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης, σε ειδικότητες Ιατρών σχετικές με τα προϊόντα, όπως Γυναικολόγους, Παιδίατρους, Παθολόγους, Καρδιολόγους, Δερματολόγους, Οδοντιάτρους.  

Στην εταιρεία Becalm ΑΕ δραστηριοποιούμαστε και διακινούμε τα προϊόντα μας σε Ελλάδα, Κύπρο και σε χώρες της Ευρώπης & της Ασίας.  

www.becalm.gr