You are currently viewing Πασχαλινά δώρα …για καλό σκοπό!

Πασχαλινά δώρα …για καλό σκοπό!

Πασχαλινά δώρα …για καλό σκοπό!

Όπως τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος το Πάσχα, στηρίζουμε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Προτιμάμε και επιλέγουμε να αγοράσουμε τα πασχαλινά δώρα και τις λαμπάδες για τους αγαπημένους μας  από φιλανθρωπικούς οργανισμούς – και κυρίως αυτούς που στηρίζουν παιδιά.

Υπάρχουν πάρα πολλοί και θα χαρούμε με τη βοήθεια σας να εμπλουτίσουμε τη λίστα μας.

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιους από αυτούς με πολυετή παρουσία, οι οποίοι διαθέτουν αξιόλογα e-shop για να κάνετε φέτος τις αγορές σας.

School Synergy Snacks (3S)

Η 3S School Synergy Snacks είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) Ένταξης Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων που λειτουργεί από το 2019 με όραμα την επαγγελματική αποκατάσταση και τη μεγαλύτερη δυνατή αυτονόμηση νέων με νοητικές αναπηρίες και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές. Τα προϊόντα μας είναι «Ενεργειακές Μπάρες Ξηρών Καρπών», με υψηλή θρεπτική αξία και έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών. Για φέτος το Πάσχα έχουν δημιουργήσει συσκευασίες δώρου για τους αγαπημένους μας. Μπείτε στο e-shop και διαλέξτε το δικό σας.

Ανοιχτή Αγκαλιά

Η Ανοιχτή Αγκαλιά
των «Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής» είναι μία Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση
με έδρα της το Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού.

Ιδρύθηκε το 1994 από μία ομάδα εθελοντριών, με στόχο τη δημιουργία μιας ζεστής αγκαλιάς που θα χωράει όλα τα παιδιά που υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις στα νοσοκομεία. Η αποδοχή της προσφοράς μας από τα παιδιά και τις οικογένειές τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σήμερα, χάρη στη συνεισφορά των εθελοντών μας και στη στήριξη των Χορηγών, το έργο της Ανοιχτής Αγκαλιάς έχει επεκταθεί σε νέα πεδία δράσης με έμφαση την πρόληψη, την εκπαίδευση και κοινωνική προσφορά.

Το Χαμόγελο του Παιδιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

Το Χαμόγελο του Παιδιού με το πλούσιο σε δώρα e-shop όπου εκεί θα βρείτε όχι μόνο υπέροχες, πολύχρωμες παιδικές λαμπάδες, αλλά και παιχνίδια και άλλα δώρα που θα φέρουν στα βαφτιστήρια πολλά χαμόγελα!

Make a wish

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Make a wish e-shop.

ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι ο οργανισμός που φροντίζει τα παιδιά με αναπηρία, προκειμένου να έχουν ένα «σπίτι» και την περίθαλψη που χρειάζονται. Αποστολή, λοιπόν, της ΕΛΕΠΑΠ είναι να παρέχει σε κάθε παιδί και την οικογένειά του, δια βίου στήριξη, από την βρεφική ηλικία έως και την ενήλικη ζωή.

Στο e-shop ARTεμείς της ΕΛΕΠΑΠ, ενήλικες ΑμεΑ δημιουργούν υπέροχα είδη προς πώληση! Για το Πάσχα θα βρείτε πανέμορφες λαμπάδες, αλλά και παιδικά δώρα και κοσμήματα και διακοσμητικά και πολλά άλλα που δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε.

Φλόγα

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο.

Οι εθελοντές της Φλόγας, όπως κάθε χρόνο κατασκευάζουν ιδιαίτερες λαμπάδες, και πολλά άλλα δώρα, με πολλή όρεξη και φαντασία. Στο e-shop θα βρείτε, επίσης, βραχιολάκια, κοσμήματα, σχολικά είδη, παγούρια και καπέλα!

Αμυμώνη

Ο Σύλλογος Αμυμώνη δημιουργήθηκε προκειμένου να υπάρξει ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο για παιδιά με πολλαπλές αναπηρίες. Στόχος του Συλλόγου είναι να έχουν και τα τυφλά παιδιά με πρόσθετες αναπηρίες, το δικαίωμα στην εκπαίδευση και την αξιοπρέπεια. Πρόκειται για τον μόνο πανελλήνιο φορέα που εκπαιδεύει παιδιά και ενήλικες με οπτική και πολλαπλές αναπηρίες. Στο e-shop του Συλλόγου θα βρείτε, λαμπάδες, αλλά και όμορφα κοσμήματα και διακοσμητικά!Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι η μεγάλη αγκαλιά των ορφανών ή εγκαταλελειμμένων παιδιών, των παιδιών που οι οικογένειες δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν και στόχος είναι τα παιδιά αυτά να μεγαλώσουν μέσα στο πιο ασφαλές περιβάλλον. Στο e-shop του Συλλόγου θα βρείτε πανέμορφες λαμπάδες, υπέροχα πασχαλινά διακοσμητικά, κοσμήματα και βιβλία!

ΛΑΜΨΗ

O Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ» φροντίζει για την ιατρική και παιδιατρική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα, την οργάνωση εξειδικευμένων ιατρικών μονάδων και την ηθική, κοινωνική και οικονομική συμπαράσταση για τη θεραπεία, αγωγή, εκπαίδευση και κοινωνική επανένταξη των παιδιών. Λάμψη e-shop