Ό,τι πολυτιμότερο για ό,τι πολυτιμότερο!

Σαν γρίφος ακούστηκε την πρώτη φορά..! Δεν είναι όμως γρίφος…η απάντηση για εμάς τους γονείς είναι ξεκάθαρη και απόλυτη.

Η Υγεία των Παιδιών μας!

Και έτσι δημιουργήθηκε το Ygeia-Paidi.gr.

Ένας διαδικτυακός χώρος όπου παρουσιάζονται και φιλοξενούνται θέματα υγείας και ιατρικών συμβουλών, ψυχολογίας και ευζήν, για όλη την οικογένεια, βασιζόμενα πάντα στις απόψεις των επιστημόνων.

Καλή περιήγηση λοιπόν! 🙂

Disclaimer / Αποποίηση ευθύνης

Τα κείμενα / άρθρα που δημοσιεύονται στο www.ygeia-paidi.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν / αντικαταστήσουν τη σχέση σας με τον θεράποντά σας ιατρό ή άλλο επαγγελματία υγείας.

Αποτελούν απλά ενημερωτικά κείμενα και όχι προτάσεις θεραπείας ή χειρισμού προσωπικών ζητημάτων υγείας.

Η διαχείριση προσωπικών ζητημάτων υγείας είναι ευθύνη του θεράποντα σας ιατρού ή του όποιου άλλου επαγγελματία υγείας και είναι αποτέλεσμα εκτίμησης πολλών και διαφορετικών παραμέτρων. Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες που παρέχονται από τα κείμενα /άρθρα ή από τις εφαρμογές που φιλοξενούνται στο www.ygeia-paidi.gr δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαγνωστικό μέσο ή εργαλείο κλινικής αξιολόγησης της κατάστασής σας. Για οποιαδήποτε ανάγκη εκτίμησης/ αξιολόγησης της προσωπικής κατάστασης υγείας, απαραίτητη είναι η συνδρομή του εξειδικευμένου επιστήμονα υγείας.

Contact Us

+30 699 440 9054
ygeiapaidi.gr@gmail.com