Ό,τι πολυτιμότερο για ό,τι πολυτιμότερο!

Η Υγεία των Παιδιών!

Το Ygeia-Paidi.gr είναι μία ανεξάρτητη ιστοσελίδα, όπου παρουσιάζονται θέματα υγείας και ιατρικών συμβουλών για όλη την οικογένεια, βασιζόμενα πάντα και μόνο στις απόψεις των ειδικών και των επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θέματα που αφορούν τη μητέρα, τον πατέρα, τη μέλλουσα μαμά, το παιδί και τον έφηβο, παρουσιάζονται και φιλοξενούνται στο Ygeia-Paidi.gr με κύριο γνώμονα την ανάδειξη της επιστημονικής άποψης των ειδικών και των γιατρών.

Η αλόγιστη χρήση του διαδικτύου και των social media, ακόμα και σε θέματα υγείας, έχει δημιουργήσει, τώρα περισσότερο από ποτέ, στους γονείς την ανάγκη για σωστή και έγκυρη ενημέρωση. Έτσι δημιουργήθηκε το Υγεια Παιδί προβάλλοντας επαγγελματίες υγείας και γιατρούς να μας ενημερώνουν για θέματα που σχετίζονται με την υγεία των παιδιών και της οικογένειας.

Κάτι καλό συμβαίνει εδώ..!

Η προσέγγιση μας ωστόσο διαφέρει. Θέλουμε από αυτή την προσπάθεια εκτός από την ενημέρωση που είναι πολύτιμη, να “μείνει” κάτι καλό!

Αυτό που μας δίνει έμπνευση είναι η αγάπη μας για τα παιδιά και την οικογένεια και η συνεχής αναζήτηση μας για κάτι νέο κάτι διαφορετικό.

Και εδώ έρχεται το YPD (Ygeia_Paidi Donation).  Έχουμε ξεκινήσει ένα concept με το οποίο τα άρθρα μας “δωρίζουν” ένα μέρος των εσόδων σε κάποιο από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που συνεργάζεται το Υγεια-Παιδί ή σε κάποιο ίδρυμα ή σύλλογο που επιθυμεί να στηρίξει με το άρθρο του ο συντάκτης του άρθρου κάθε φορά.

Με αυτό τον τρόπο και με μόνη προϋπόθεση τη στήριξη σας σε αυτό μας το εγχείρημα, είμαστε ακόμα περισσότερο ενεργοί, προάγουμε τη σωστή ενημέρωση σε θέματα υγείας και συμβάλλουμε έμπρακτα στην βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Παρόντες και  ευαισθητοποιημένοι, δεν παραμένουμε παθητικοί θεατές και βάζουμε μαζί το “λιθαράκι” μας για να γίνει ο κόσμος μας λίγο καλύτερος για εμάς και για τα παιδιά μας.

Disclaimer / Αποποίηση ευθύνης

Τα κείμενα / άρθρα που δημοσιεύονται στο www.ygeia-paidi.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν / αντικαταστήσουν τη σχέση σας με τον θεράποντά σας ιατρό ή άλλο επαγγελματία υγείας.

Αποτελούν απλά ενημερωτικά κείμενα και όχι προτάσεις θεραπείας ή χειρισμού προσωπικών ζητημάτων υγείας.

Η διαχείριση προσωπικών ζητημάτων υγείας είναι ευθύνη του θεράποντα σας ιατρού ή του όποιου άλλου επαγγελματία υγείας και είναι αποτέλεσμα εκτίμησης πολλών και διαφορετικών παραμέτρων.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες που παρέχονται από τα κείμενα /άρθρα ή από τις εφαρμογές που φιλοξενούνται στο www.ygeia-paidi.gr δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαγνωστικό μέσο ή εργαλείο κλινικής αξιολόγησης της κατάστασής σας. Για οποιαδήποτε ανάγκη εκτίμησης/ αξιολόγησης της προσωπικής κατάστασης υγείας, απαραίτητη είναι η συνδρομή του εξειδικευμένου επιστήμονα υγείας.

Υγεία - Παιδί

Contact Us

+30 6974 862824

info@ygeia-paidi.gr
ygeiapaidi.gr@gmail.com