Ό,τι πολυτιμότερο για ό,τι πολυτιμότερο!

Η Υγεία των Παιδιών!

Το Ygeia-Paidi.gr είναι μία ανεξάρτητη ιστοσελίδα, όπου παρουσιάζονται θέματα υγείας και ιατρικών συμβουλών για όλη την οικογένεια, βασιζόμενα πάντα και μόνο στις απόψεις των ειδικών και των επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ανεξέλεγκτη πληροφόρηση που παρέχεται από το διαδίκτυο και τα social media, ακόμα και σε θέματα υγείας, έχει δημιουργήσει, τώρα περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη για σωστή, έγκυρη και πολύπλευρη ενημέρωση από ειδικούς και μόνο. Έτσι «γεννήθηκε» το Ygeia-Paidi.gr.

Το Ygeia-Paidi.gr δίνει βήμα σε διακεκριμένους επιστήμονες να μας μιλήσουν απλά και κατανοητά για θέματα που αφορούν τη μητέρα, τον πατέρα, τη μέλλουσα μαμά, το παιδί και τον έφηβο, με κύριο γνώμονα την ανάδειξη της επιστημονικής άποψης και σκοπό την ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας.

Disclaimer / Αποποίηση ευθύνης

Τα κείμενα / άρθρα που δημοσιεύονται στο www.ygeia-paidi.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν / αντικαταστήσουν τη σχέση σας με τον θεράποντά σας ιατρό ή άλλο επαγγελματία υγείας.

Αποτελούν απλά ενημερωτικά κείμενα και όχι προτάσεις θεραπείας ή χειρισμού προσωπικών ζητημάτων υγείας.

Η διαχείριση προσωπικών ζητημάτων υγείας είναι ευθύνη του θεράποντα σας ιατρού ή του όποιου άλλου επαγγελματία υγείας και είναι αποτέλεσμα εκτίμησης πολλών και διαφορετικών παραμέτρων.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες που παρέχονται από τα κείμενα /άρθρα ή από τις εφαρμογές που φιλοξενούνται στο www.ygeia-paidi.gr δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαγνωστικό μέσο ή εργαλείο κλινικής αξιολόγησης της κατάστασής σας. Για οποιαδήποτε ανάγκη εκτίμησης/ αξιολόγησης της προσωπικής κατάστασης υγείας, απαραίτητη είναι η συνδρομή του εξειδικευμένου επιστήμονα υγείας.

Contact Us

+30 699 440 9054

+30 697 486 2824
ygeiapaidi.gr@gmail.com